Betere posities verkrijgen in de zoekmachines (SEO)


Wilt u dat uw website beter gevonden wordt binnen de natuurlijke zoekresultaten van Google en andere zoekmachines?
De natuurlijke zoekresultaten helpen u en uw bedrijf met het vergroten en versterken van uw merk, het generen bezoekers en hiermee rendabele leads.
Zoekmachines worden door 98% van de internetgebruikers gebruikt. 70% van de mensen oriënteert zich via zoekmachines voordat er een aankoop wordt gedaan. Optimalisatie is daarom van groot belang.
Doel van zoekmachine optimalisatie is een webpagina hoog te laten scoren in de organische zoekresultaten van een zoekmachine, op de voor die webpagina relevante trefwoorden. Om de website technisch, tekstueel en qua populariteit te optimaliseren voor zoekmachines én bezoekers zullen we de content dus schrijven op de doelgroep en het product. De content- en keywords bepalen we in afstemming met u.

Search Engine Advertising (SEA)

Betaalde advertenties in Google trekken snel en effectief relevante bezoekers naar uw website
Onder Search Engine Advertising wordt het tegen betaling plaatsen van advertenties boven en naast de natuurlijke zoekresultaten verstaan. De advertentie wordt vertoond als een zoekmachinegebruiker een aan de advertentie gekoppeld woord of woordgroep intypt. De adverteerder betaalt alleen voor de zoekmachinegebruikers die op een van zijn advertenties klikken. Adverteren bij zoekmachines levert direct resultaat. Een aantrekkelijke advertentietekst en het inzetten van de juiste keywords verhogen de conversies aanzienlijk.


Wilt u meer weten over zoekmachine marketing?
Bel ons op 06 284231 75 , vul het contactformulier in of vraag een vrijblijvende offerte aan.